In De God van Nederland: Droogstoppel wint. Altijd

Mijn beschouwing over wijlen het Rob Scholte Museum in Den Helder staat in “Elitair en linksdragend’, het jongste nummer van ‘De God van Nederland’. Ook met bijdragen van Elisa Pesapane, Bob Polak, Michiel Romeyn, Solange Leibovici, Gabriël Kousbroek, Dirk van Delft, Vic van de Reijt, Jean Pierre Rawie e.v.a. De Nederlandse musea, zoals er nog niet naar gekeken is. Verkrijgbaar bij de betere boekhandel of via de website: http://www.degodvannederland.net/nummers.html

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: