In dNBg: de Taak en de zaak-Magnitsky

Een debuterende Nederlandse thriller-schrijver geeft een interessant beeld van de eerste fase van de zaak van de Russische advocaat Sergej Magnitsky. Diens dood onder verdachte omstandigheden zou een niet onbelangrijke rol spelen in de verslechtering van de Oost-West-betrekkingen, en zelfs bij de Russische bemoeienissen bij de verkiezing van Trump. Lees mijn recensie op de site van de Nederlandse Boekengids (dNBg): https://www.nederlandseboekengids.com/20190531-raymond-van-den-boogaard/#more-11987

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: